Hinnasto


  Ilmoitan aina ennen työn aloittamista kustannusarvion. Tapauksissa, joissa kustannusarvio muuttuu, annan heti uuden arvion. Ei niin sanottuja piilokuluja.


  Huolto-, asennus- ja korjaustyö: 40€ / tunti. (sis. alv.)
  (myös matkoihin kuluva aika.)
  Minimiveloitus on ½ tuntia.
  Opiskelija-alennus on 50% työajasta.


  Kun kone puhdistetaan viruksista ja haittaohjelmista tai uusia ohjelmia asennetaan, "passiivisesta ajasta" eli ohjelmien asentamiseen tai ajamiseen kuluvasta ajasta ei laskuteta.


  Asennus- ja korjaustöissä etsin aina edullisimmat ja nopeimmin saatavilla olevat komponentit, joista laskutetaan erikseen.
  Koneen tehokkaammaksi päivityksissä sovitaan aluksi hintahaarukka ja aikataulu, minkä jälkeen annan muutaman erilaisen vaihtoehdon uudeksi kokoonpanoksi ja sovitaan lopullinen hinta ja aikataulu.
  Varaosien hintaan pystyy usein vaikuttamaan, jos tyytyy pidempään toimitusaikaan.
  Päivityksistä yli jääviä osia en pääsääntöisesti hyvitä, koska vanhentuneiden ja käytettyjen komponenttien arvo on lähes olematon. Jos yli jäävillä osilla on arvoa otan sen huomioon laskutuksessa tai halutessa osat saa mukaan.


  Normaalin tuntihinnoittelun mukaan. Passiivisesta ajasta ei laskuteta.
  Täysin hajonneiden kovalevyjen tapauksessa työmäärä venyy useampaan tuntiin, vaadittavat varaosat saattavat olla kalliita, ja valitettavasti senkään jälkeen ei ole takuuta tiedostojen löytymisestä.
  Kannattaa etukäteen miettiä, miten tärkeistä tiedostoista on kysymys ja miten paljon on valmis sijoittamaan niiden takaisin saamiseen. Tärkeiden tiedostojen tapauksessa vikatarkastus kannattaa kuitenkin tehdä, jotta mahdolliset kustannukset selviävät.
  Palvelun hinnasta ja aikataulusta voidaan aina neuvotella.Alennuksia mm. graduista, esitelmistä, hääkuvista, ym.


  Kaikille vanhoille asiakkaille atk-tuki on ilmaista, kunhan se koskee jo tehtyjä asennuksia, huoltoja tai korjauksia. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.


  Kaikista palveluista saa opiskelijakortilla alennusta!